STN EN 1366-5: 2010 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 5 Inštalačné kanály a šachty - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-5: 2010