STN EN 1366-5: 2010 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 5 Inštalačné kanály a šachty - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-5: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1366-5 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy