STN EN 13238: 2010 (92 0830), Skúšky reakcie stavebných výrobkov na oheň. Postupy kondicionovania a všeobecné pravidlá na výber podkladov. - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13238: 2010