STN EN 115-1 + A1: 2010 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Konštrukcia a montáž (Konsolidovaný text) - Volčko, Vladimír; Mihálik, Dušan; Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-1: 2008 + A1: 2010