STN EN 115-1 + A1: 2010 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Konštrukcia a montáž (Konsolidovaný text) - Volčko, Vladimír; Mihálik, Dušan; Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-1: 2008 + A1: 2010
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 115-1 z januára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Volčko, Dušan Mihálik, Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Norma je nahradená normou STN EN 115-1 z marca 2018 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 1. 2019
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty