STN ISO 6540/Z1: 2010 (46 1016), Kukurica. Stanovenie obsahu vody (v mletých zrnách a celých zrnách). Zmena 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 6540