STN ISO 2171/Z1: 2010 (46 1019), Obilniny, strukoviny a výrobky z nich. Stanovenie celkového popola spaľovaním. Zmena 1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 2171
Keywords: normy