STN EN 13507: 2010 (03 8731), Žiarové striekanie. Predúprava častí kovových povrchov a dielcov pre žiarové striekanie. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13507: 2010