STN EN 13507: 2010 (03 8731), Žiarové striekanie. Predúprava častí kovových povrchov a dielcov pre žiarové striekanie. - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13507: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13507 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy