STN 33 2000-5-551: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-55 Výber a stavba elektrických zariadení. Iné zariadenia. Oddiel 551: Nízkonapäťové generátorové agregáty - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-551: 2010 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-5-551 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy