STN EN 55011: 2010 (33 4211), Priemyselné, vedecké a zdravotnícke zariadenia. Charakteristiky vysokofrekvenčného rušenia. Medze a metódy merania. - Adamec, Ľubor; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55011: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 55011 z decembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 55011 z decembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2012
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Milan Legíň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy