STN EN 60335-2-2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na vysávače a čistiace spotrebiče odsávajúce vodu - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-2: 2010