STN EN 60335-2-13: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-13 Osobitné požiadavky na fritovacie hrnce, panvice na smaženie a podobné spotrebiče - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-13: 2010