STN EN 60335-2-13: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-13 Osobitné požiadavky na fritovacie hrnce, panvice na smaženie a podobné spotrebiče - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-13: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-13 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-13 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.2.2015
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy