STN EN ISO 9445-1: 2010 (42 0039), Nehrdzavejúce ocele kontinuálne valcované za studena. Tolerancie rozmerov a tvaru Časť 1 Úzke pásy a pozdĺžne delené pásy (ISO 9445-1: 2009) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9445-1: 2010