STN EN ISO 9445-2: 2010 (42 0039), Nehrdzavejúce ocele kontinuálne valcované za studena. Tolerancie rozmerov a tvaru Časť 2 Široké pásy a plechy (ISO 9445-2: 2009) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9445-2: 2010
Táto norma nahrádza spolu s STN EN ISO 9445-1 zo septembra 2010 STN EN ISO 9445 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy