STN EN 1676: 2010 (42 1409), Hliník a zliatiny hliníka. Ingoty zo zliatin hliníka na pretavovanie. Špecifikácie. - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1676: 2010