STN EN 1676: 2010 (42 1409), Hliník a zliatiny hliníka. Ingoty zo zliatin hliníka na pretavovanie. Špecifikácie. - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1676: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1676 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy