STN EN 1706: 2010 (42 4312), Hliník a zliatiny hliníka. Odliatky. Chemické zloženie a mechanické vlastnosti. - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1706: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1706 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy