STN EN 14681 + A1: 2010 (43 3600), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na stroje a zariadenia na výrobu ocele v elektrických oblúkových peciach (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14681: 2006 + A1: 2010