STN EN 14673 + A1: 2010 (43 3640), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na hydraulické lisy na voľné zápustkové kovanie za tepla na oceľ a neželezné kovy (Konsolidovaný text). - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14673: 2006 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14673 z júna 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy