STN ISO 2470-1: 2010 (50 0417), Papier, lepenka a buničiny. Meranie difúzneho činiteľa odrazu v modrej oblasti spektra Časť 1 Podmienky vnútorného denného svetla (belosť podľa ISO) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2470-1: 2009
Norma je zrušená od 1.9.2022
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy