STN EN 1034-1 + A1: 2010 (50 9010), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na konštrukciu a výrobu papierenských strojov a zariadení Časť 1 Spoločné požiadavky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Pivoňka, Michal; Svoboda, Václav; Ptáček, Luboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 1034-1: 2000 + A1: 2010 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika