STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15842: 2010