STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód. - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15842: 2010
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy