STN EN ISO 1452-2: 2010 (64 3212), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a na podzemné a nadzemné tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) Časť 2 Rúry (ISO 1452-2: 2009) - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 1452-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1452-2 z októbra 2000 a spolu s STN EN ISO 1452-1, STN EN ISO 1452-3, STN EN ISO 1452-4 a STN EN ISO 1452-5 nahrádza STN EN 1456-1 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy