STN EN ISO 1452-4: 2010 (64 3212), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a na podzemné a nadzemné tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) Časť 4 Armatúry (ISO1452-4: 2009) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 1452-4: 2009