STN EN 14961-1: 2010 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 1 Všeobecné požiadavky - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-1: 2010