STN EN 14961-1: 2010 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 1 Všeobecné požiadavky - Stacho, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-1: 2010
Spracovateľ: Dušan Stacho. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 17225-1 z decembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy