STN EN 12371: 2010 (72 1156), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie mrazuvzdornosti. - Ondrášik, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12371: 2010