STN EN 12371: 2010 (72 1156), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie mrazuvzdornosti. - Ondrášik, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12371: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12371 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Ondrášik. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy