STN EN 1097-2: 2010 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 2 Metódy na stanovenie odolnosti proti rozdrobovaniu - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-2: 2010