STN EN 1097-2: 2010 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 2 Metódy na stanovenie odolnosti proti rozdrobovaniu - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1097-2 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2011
Keywords: normy