STN ISO 5667-11: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 11 Pokyny na odber vzoriek podzemných vôd - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-11: 2009