STN ISO 5667-11: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 11 Pokyny na odber vzoriek podzemných vôd - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-11: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 5667-11 z apríla 1999a STN ISO 5667-18 zo septembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy