STN EN 15843: 2010 (75 7202), Kvalita vody. Návod na určovanie stupňa modifikácie hydromorfológie tokov. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15743: 2010