STN EN 15843: 2010 (75 7202), Kvalita vody. Návod na určovanie stupňa modifikácie hydromorfológie tokov. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vôd; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15743: 2010
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vôd, TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy