STN EN 13177: 2010 (75 8411), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Metanol. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13177: 2010