STN EN 13177: 2010 (75 8411), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Metanol. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13177: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13177 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie, TK 27 Kvalita vody
Keywords: normy