STN EN 15664-2: 2010 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 2 Skúšobné vody - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-2: 2010