STN EN 15664-2: 2010 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 2 Skúšobné vody - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-2: 2010
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy