STN 83 7015: 2010, Technológia vegetačných úprav v krajine. Práca s pôdou. - Murínová, Libuše; Bulíř, Pavel; Ondřejová, Vítězslava; Smýkal, František; Švédová, Daniela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje českú a slovenskú verziu DIN 18915: 2002 a je vzdaná so súhlasom ÚNMZ (Úrad pre technickú normalizáciu, metrológiu a štátne skúšobníctvo Českej republiky), ktorá sa prevzala s povolením DIN