STN 83 7017: 2010, Technológia vegetačných úprav v krajine. Trávniky a ich zakladanie. - Murínová, Libuše; Bulíř, Pavel; Ondřejová, Vítězslava; Smýkal, František; Švédová, Daniela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institút (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje českú a slovenskú verziu DIN 18917: 2002 a je vzdaná so súhlasom ÚNMZ (Úrad pre technickú normalizáciu, metrológiu a štátne skúšobníctvo Českej republiky), ktorá sa prevzala s povolením DIN
Spracovateľ: Libuše Murínová, Pavel Bulíř, Vítězslava Ondřejová, František Smýkal, Daniela Švédová.
Keywords: normy