STN EN 13954 + A1: 2010 (51 4090), Potravinárske stroje. Stroje na krájanie chleba. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text) - Chriašteľ, Ladislav; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13954: 2005 + A1: 2010
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 13954 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Chriašteľ, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje a zariadenia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty