STN EN 14655 + A1: 2010 (51 4095), Potravinárske stroje. Stroje na krájanie bagiet. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text) - Chriašteľ, Ladislav; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14655: 2005 + A1: 2010