STN EN 301 195 V1.1.1: 2010 (87 1195), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál v globálnom systéme mobilných komunikácií (GSM) - Kizek, Svorad; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 195: 1999 V1.1.1