STN EN 301 195 V1.1.1: 2010 (87 1195), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál v globálnom systéme mobilných komunikácií (GSM) - Kizek, Svorad; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 195: 1999 V1.1.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 301 195 V1.1.1 z augusta v celom rozsahu
Spracovateľ: Svorad Kizek, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty