STN EN 50124-1: 2003 (33 3501), Dráhové aplikácie. Koordinácia izolácie Časť 1 Základné požiadavky. Vzdušné vzdialenosti a povrchové cesty pre všetky elektrické a elektronické zariadenia - Regecová, Valéria; Regec, Miroslav; Horská, Radka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 50124-1: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika