STN EN 50124-1/A1: 2005 (33 3501), Dráhové aplikácie. Koordinácia izolácie Časť 1 Základné požiadavky. Vzdušné vzdialenosti a povrchové cesty pre všetky elektrické a elektronické zariadenia. Zmena 1 - Regecová, Valéria (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 50124-1: 2003 je slovenskou verziou EN 50124-1/A1: 2003