STN EN 50124-1/A2: 2006 (33 3501), Dráhové aplikácie. Koordinácia izolácie Časť 1 Základné požiadavky. Vzdušné vzdialenosti a povrchové cesty pre všetky elektrické a elektronické zariadenia. Zmena A2 - Regecová, Valéria; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železníce (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A2 STN EN 50124-1: 2003 je slovenskou verziou EN 50124-1: 2001/A2: 2005
Spracovateľ: Valéria Regecová. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železníce
Keywords: normy